ECOM portarà la reflexió sobre la Vida Independent a la Fira Discat

El proper 30 de setembre, ECOM serem presents de nou a la Fira Discat, que tindrà lloc per segona vegada a Sant Joan de Vilatorrada, promoguda per la regidoria d’Acció Social i Salut de l’Ajuntament de la localitat.
Concretament aquest any, portarem la reflexió sobre la Vida Independent a l’institut de la localitat, on uns 160 alumnes de 3r i 4t d’ESO (14-15 anys) de l’IES Quercus veuran la projecció del documental, produït per ECOM, “Vides Diverses”. Posteriorment es durà a terme un debat que comptarà amb la presència i moderació de Maria José Moya, responsable de l’Àrea de Vida Independent d’ECOM, i de Xavier Pujols, usuari del Servei d’Assistència Personal d’ECOM i un dels protagonistes del documental, a més de veï de la comarca del Bages.
D’altra banda, Montserrat García, responsable d’Accessibilitat d’ECOM, participarà a la taula rodona “Taula d’experiències. Exemples de superació personal”, que tindrà lloc a la sala Cal Gallifa, i on també participaran les entitats AMPANS, APSOCECAT i la Fundació Privada Àuria.