ECOM estrena nou espectacle de titelles: “3 diferents, 3 iguals”

ECOM, després de l’èxit de l’espectacle “Companys de Barri”, presenta una nova representació de titelles, sota el títol “3 diferents, 3 iguals”, amb l’objectiu de promoure el valor de la diversitat, el respecte i la solidaritat.
Els protagonistes d’aquesta nova aventura són en Marc i l’Adama i la Bea, que es coneixen de colònies. La primera nit però, es perden al bosc i junts han de trobar el camí de tornada. Tot i les diferències entre ells (en Marc és un noi valent que va en cadira de rodes; l’Adama és molt espavilada i li agrada explicar històries del seu país d’origen, el Sengal; mentre que la Bea, que és adoptada, és la més tímida de tots), aconsegueixen superar les seves pors i dificultats i tornar amb els seus companys. L’experiència però, els servirà per adonar-se que tots som tan diferents com iguals.
L’espectacle, d’una durada de 35 minuts i dirigit a nens i nenes de 5 i 6 anys, forma part d’un projecte pilot de l’Ajuntament de Barcelona per prevenir les relacions abusives, la violència masclista, i la discriminació per diversitat funcional, sexual de gènere i ètnic-cultural.
L’obra es representarà durant aquest mes d’octubre a un total de 10 centres escolars catalans i es preveu que, en un futur, també es pugui veure en diferents espais d’arreu de Catalunya.