ECOM, present a la II edició del Saló AVANTE

AVANTE, el Saló per l’Autonomia Personal i la Qualitat de Vida torna a Fira de Barcelona del 2 al 4 de juny. ECOM, com a representant del col·lectiu de persones amb discapacitat física serà present en el saló amb un stand que actuarà com a punt d’informació sobre discapacitat.

El Saló AVANTE, que va néixer el 2008, té com a objectiu presentar les millors innovacions i els darrers avenços tecnològics al servei de l’autonomia personal i la qualitat de vida. Les acreditacions per al saló ja poden formalitzar-se a través de la pàgina web (www.salonavante.com). Les acreditacions registrades abans de l’1 de juny seran gratuïtes.

Aquest saló, dirigit tant als professionals com als usuaris, reuneix al món empresarial, científic i tecnològic per projectar conjuntament les millors solucions al servei de la salut, l’autonomia personal i la qualitat de vida de les persones en situació de dependència i la discapacitat.

Avante és un excel·lent fòrum de coneixement, debat i networking i una bona plataforma per a la projecció i el desenvolupament d’innovacions tecnològiques a través d’activitats com el Living Lab ‘Hogar Avante’ o l’Àrea d’Innovació Tecnològica i Networking.

Paral•lelament al saló es duran a terme també altres activitats com jornades tècniques:

1 i 2 de juny. 2n. Congrés sobre Tecnologies per a la Salut i la Qualitat de Vida.
2 de juny. Assemblea General AAL (Ambient Assisted Living).
3 de juny. Workshop Europeu ‘Ageing Well. How technologies can help’.
4 de juny. Taula rodona sobre Noves Tecnologies per a la Salut, el Benestar I la Cohesió Social.
4 de juny. Chambre de Commerce et de Industrie Française de Barcelona.