Arriba la IX edició de la campanya “Una poma per la vida” de la FEM

Els dies 9 i 10 de març, la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM) i Condis Supermercats organitzen la campanya “Una poma per la vida”. La iniciativa es portarà a terme a més de 400 supermercats que el grup de distribució Condis té a Catalunya i a Madrid.

Des de la FEM es demana l’ajuda a les persones que vulguin ser voluntàries de la campanya, amb una dedicació d'unes 3 o 4 hores.
Les persones voluntàries han de localitzar els supermercats Condis a prop del seu domicili i demanar la col·laboració a la clientela d'aquesta cadena, a la qual ofereix una poma dins d'una bossa de paper on s'explica la tasca de la Fundació.

Més de 500 voluntaris i voluntàries de la FEM estaran presents als punts de venda per demanar la participació de la ciutadania i alhora informar de la tasca que porta a terme la fundació per millorar la qualitat de vida de les persones afectades.

La campanya, que se celebra fa més de deu anys, consisteix a vendre pomes solidàries en els establiments de la cadena de supermercats Condis. Cada poma costa 1,50 euros i la recaptació total es destina a la recerca en esclerosi múltiple.

La FEM anima tothom a col·laborar amb la campanya, ja sigui amb el voluntariat o amb la compra d'una poma solidària els propers dies 9 i 10 de març.