La Fundació ECOM informa sobra la seva oferta de cursos gratuïts per a persones amb discapacitat en situació d'atur

La Fundació d’ECOM, a través dels seus Serveis d’Integració Laboral (SIL), ofereix els propers mesos diversos cursos gratuïts adreçats a persones amb discapacitat en situació d’atur o bé que vulguin millorar la seva ocupació. Aquests cursos estan subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya, a través del programa de Projectes Innovadors, i cofinançat pel Fons Social Europeu. Per informar de l’oferta formativa dels propers mesos, la Fundació ECOM ha programat una sessió informativa per al proper dia 14 de maig. Tindrà lloc al nou local d’ECOM (c/Casanova, 33, cantonada Gran Via de les Corts Catalanes) de les 10 a les 12 hores.
Tots i totes els/les participants d’aquests cursos que ho desitgin podran inscriure’s a la Borsa de Treball dels Serveis d’Integració Laboral de la Fundació ECOM i participar a les accions de recerca d’ocupació, a més de ser presentats a candidatures d’ofertes de treball així com també realitzar pràctiques en empreses.
L’oferta formativa de la Fundació ECOM és variada i inclou cursos de català, d’alfabetització informàtica, d’internet, d’igualtat d’oportunitats, de seguretat en el treball, d’habilitats socials, d’habilitats comercials, d’imatge i autoestima, entre altres.
Les persones interessades en assistir a la sessió informativa, cal que confirmi la seva assistència trucant al 93 451 55 50 (preguntar per Ester Casas) o bé per correu electrònic a ecasas@ecom.cat.