ECOM col·labora amb la Jornada Esport Inclusiu de Sant Boi de Llobregat

Sant Boi de Llobregat celebra el proper diumenge la Jornada Esport Inclusiu, una festa oberta als tots els públics on es podran practicar una gran varietat d’activitats esportives adaptades.

ECOM col·labora un any més amb l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat en l’organització, la coordinació i la contractació d’un equip de 20 monitors/es per a aquest esdeveniment esportiu, que enguany celebra la seva quarta edició.

Bàsquet, futbol sala, arts marcials, equinoteràpia, balls de saló, ciclisme etc. La jornada té com a objectiu promoure l’esport inclusiu, tant a nivell de la seva pràctica com del seu coneixement per part de tota la ciutadania. D'una banda, es vol donar a conèixer l'oferta a persones amb discapacitat/s i facilitar que provin les diferents modalitats per potenciar que, les que vulguin, puguin apuntar-se a les instal·lacions municipals per practicar-les, ja sigui individualment o grupal. D'altra banda, la jornada apropa les modalitats esportives adaptades a la ciutadania en general, tot promovent la seva sensibilització vers la diversitat a través de l'experiència de formes diferents de practicar esport.

La jornada tindrà lloc el dia 25 d’octubre de 10 a 13 hores al Poliesportiu Municipal La Parellada.
Per participar és necessària la inscripció prèvia que podeu formalitzar des d'avui fins el 22 d'octubre.
Les places són limitades i l'accés, per ordre d'inscripció. No us perdeu aquesta gran trobada per gaudir de l’esport en familia!