El XV Festival de Teatre Integrador de l’Hospitalet presenta ‘Tierra y Libertat’

L’Associació Coordinadora de Col·lectius de Disminuïts de l’Hospitalet celebra el XV Festival de Teatre Integrador de l’Hospitalet que tindrà lloc diumenge 23 de novembre. La Companyia Teatre Obert presentarà l’obra ‘Tierra y Libertat’ al Teatre Joventut de L’Hospitalet de Llobregat a les 17 hores.

L’entrada a l’obra és gratuïta, però l’associació accepta donatius voluntaris de tothom qui vulgui col·laborar amb ells. Els components de Teatre Obert han estat preparant l’obra durant tot el curs amb tota la seva energia i il·lusió. Es prega que tot aquell qui vulgui assistir confirmi la seva assistència al telèfon 93 296 98 08 en horari de 8 i mitja del matí a12 i mitja, exceptuant els dijous; o bé al e-mail associacio-coordinadora@hotmail.com

L’obra ‘Tierra y Libertat’ parla del viatge per carreteres secundàries de dos còmics durant la Guerra Civil Espanyola. El festival, conegut també com a Festival d’Amics Integrats, torna a tenir lloc al Teatre Joventut de l’Hospitalet, que es troba al carrer Joventut 4 de la mateixa localitat. Per accedir en transport públic, es pot arribar fins a la parada de Collblanc amb la línia de metro L5 blava o fins a la parada de la Torrassa amb la línia de metro L1 vermella.