#SinèrgiaCRM, projecte tecnològic que vol desenvolupar una solució CRM estàndard per al Tercer Sector des del Tercer Sector

El proper 30 d’octubre, a les 10 h., el Centre Cívic Ateneu de Fort Pienc de Barcelona es presentarà projectes #SinèrgiaCRM, projecte tecnològic que vol desenvolupar una solució CRM estàndard per al Tercer Sector des del Tercer Sector.
#SinergiaCRM permetrà gestionar totes les dades de les persones que conformen la base social i els diversos grups d’interès de cada organització, l’historial de relació amb totes elles, les comunicacions que s’hi mantinguin per qualsevol canal -particularment els electrònics-, les seves aportacions econòmiques i molts altres aspectes de l’activitat quotidiana de les entitats (campanyes, esdeveniments, subvencions, etc.).
Amb la intenció d’aportar una solució global per a tot el tercer sector, un grup d’entitats amb l’ajuda dels consultors Pedro Álvarez i Jaume Albaigès han decidit impulsar el desenvolupament conjunt d’una eina CRM. El projecte és obert a totes les organitzacions que hi vulguin participar.
Donen suport a #SinergiaCRM: Adsis, Amics de la Gent Gran, Arrels, Entitats Catalanes d’Acció Social (ECAS), Fundació per la Pau, Iwith.org.

Web del projecte #SinergiaCRM: http://www.sinergiacrm.org.