L’Ajuntament de Barcelona presenta el programa ‘Per un esport sense barreres’

El proper dia 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, l’Ajuntament de Barcelona durà a terme la presentació del programa ‘Per un esport sense barreres’, l’objectiu del qual és garantir la pràctica de l’esport a les persones amb discapacitat en igualtat de condicions que la resta de la ciutadania.

L’acte de presentación tindrà lloc el dijous 3 de desembre a les 10 h., al vestíbulo del Centre Esportiu Municipal Estació del Nord (c/Nàpols, 42) de Barcelona.

Es prega confirmació d’assistència trucant al 93 402 30 00 o bé a iberecepcio@bcn.cat.

El programa ‘Per un esport sense barreres’ engloba diferents serveis orientats a facilitar la pràctica de l’esport a les persones amb discapacitat, entre el Servei de Suport en el Vestidor, que gestiona ECOM. Aquest servei està adreçat a persones amb discapacitat que tenen dificultats per al canvi autònom de roba al vestidor o de deambulació autònoma a la instal•lació esportiva.

Podeu trobar més informació sobre aquest servei en el següent enllaç: http://www.ecom.cat/catala/e61a_noticies.php?id=00216