Paolo Badano presenta a Barcelona una revolució en el desplaçament de les persones amb discapacitat: el Genny

Paolo Badano arriba el 27 de juny amb el seu revolucionari vehicle Genny ™ 2.0, capaç de mantenir l'equilibri per si sol. Aquest vehicle serà presentat al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch (Av. de l'Estadi, 60. Barcelona). Les persones interessades a assistir han d'enviar un e-mail de reserva a info@gennymobility.es o trucar al 93 727 46 32 (abans del 25 de juny).
Genny ™ 2.0 obre una nova dimensió a la mobilitat personal. Gràcies a la seva tecnologia d'estabilització, ofereix llibertat de moviments a tots els seus usuaris, i fa desaparèixer les diferències.

Qualsevol persona que utilitzi una cadira de rodes tradicional coneix perfectament les dificultats a què s'enfronta cada dia. Mirar constantment a terra per evitar que les rodes davanteres s'embussin en petits forats o esquerdes del sòl. Tenir sempre les mans ocupades i sovint brutes ... És molt molest. I què passa si plou?: Que l'usuari d'una cadira de rodes es mulla perquè no pot fer una cosa tan senzilla com subjectar un paraigua. I, potser el pitjor: és difícil i arriscat salvar petits esglaons o lliscar per un sòl relliscós en pendent.
Genny ™ 2.0 pot ajudar a resoldre l'instant tots aquests problemes. Paolo Badano, creador d'aquest nou sistema de desplaçament per a les persones amb discapacitat, explicarà en primera persona el proper 27 de juny quins són els avantatges d'aquest invent revolucionari.