Jornada per la inserció laboral a Terrassa

FUNDACIÓ ECOM ORGANITZA LA JORNADA 'PER LA INSERCIÓ LABORAL. EL TREBALL EN XARXA, FACILITADOR DEL CANVI', JUNTAMENT AMB ENTITATS DE TERRASSA DINS EL PROGRAMA INCORPORA

ECOM i entitats socials de Terrassa, totes dins el programa Incorpora de la Fundació bancària La Caixa, organitzen la jornada ‘Per la inserció laboral. El treball en xarxa, facilitador del canvi’, amb l’objectiu, no només de donar a conèixer els beneficis, tant econòmics i de competitivitat com socials, de la inserció laboral, sinó també per promoure aquesta iniciativa de responsabilitat social corporativa entre les empreses de la zona a través de l’intercanvi d’informació i el treball en xarxa.

Durant la jornada, després d’una breu ponència sobre Responsabilitat Social Empresarial a càrrec de Josep Maria Canyelles, soci-consultor de Vector5, intervindran testimonis tant de persones que han aconseguit una feina com d’empreses que han inserit persones a les seves plantilles mitjançant el programa Incorpora.

La jornada se celebra amb motiu de la signatura del conveni de col·laboració entre les entitats d’Incorpora i la Fundació bancària La Caixa amb Cerclemón, la vessant més solidària del Cercle de Joves Empresaris de la Patronal CECOT. Així, participaran també amb breus parlaments Antoni Abad Pous, President de la CECOT; Juan Antonio Rubio Sánchez, President de Cerclemón; un representant de l’Ajuntament de Terrassa; i Jordi Nicolau Aymar, Director Territorial de CaixaBank Barcelona.

La cloenda de la jornada anirà a càrrec d’Antonio Guillen, president d’ECOM, en representació del grup Incorpora Barcelona.

ECOM forma part del programa Incorpora, d’inserció laboral de persones en risc d’exclusió, amb quatre punts d’actuació arreu del territori.