Convocatòria a l’Àmbit Institucional del Consell d’Associacions de Barcelona

El proper 25 de novembre, a les 19 hores, al Centre de Serveis Associatiu Torre Jussana (Av. Cardenal Vidal i Barraquer, 30) tindrà lloc l’Àmbit institucional del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), una trobada oberta a totes les entitats membres del consell que té com a objectiu obrir els debats sobre temes importants per les entitats federades i a la vegada ser l’espai de relació per facilitar el seguiment del nostre pla de treball.

Un dels punts d’aquesta trobada serà la conceptualització i la definició estratègica del 2on Congrés de les Associacions de Barcelona, que el CAB té previst convocar per finals del 2010 o principis del 2011.

En aquesta ocasió, la Junta directiva del CAB ha considerat adient obrir la convocatòria a l’Àmbit institucional a totes les entitats de base, les de primer grau, que formen part de les federacions i coordinadores que conformem el CAB, com és el cas d’ECOM. El 2on. Congrés de les associacions és un projecte per a totes les associacions i comptar amb l'aportació de les entitats de primer grau és imprescindible.

PROGRAMA

19.00 h. Benvinguda i presentació dels objectius i calendari previst del 2on. Congrés d'Associacions de Barcelona.
19.15 h. Sessió de treball per petits grups (diferenciats per entitats de 1er. i 2on. grau)
• Treball sobre les propostes de mesures de suport associatiu.
20.00 h. Presentació conclusions
20.25 h. Sessió de treball per petits grups
• Treball sobre la metodologia per treballar les línies de treball a nivell de sectors, districtes i barris
20.50 h. Presentació de les conclusions i cloenda.

Les persones interessades en assistir a aquesta trobada cal que confirmin la seva assistència a associacions@cab.cat o trucant al Tel 93 256 41 18.