Jornada sobre 'L’Alimentació en el nen amb trastorns neurològics'

El Servei Neuropediatria de l’Hospital de la Vall d’Hebrón de Barcelona i la Fundació Summae, dedicada a l’atenció al desenvolupament infantil i la discapacitat, ofereixen una jornada sobre “L’Alimentació en el nen amb trastorns neurològics” el proper 22 de novembre. L’acte tindrà lloc a la Casa del Mar a partir de les 9 del matí i constarà de quatre conferències sobre els trastorns alimentaris en els nens, des d’aspectes neurològics, psiclològics i clínics i d’un col·loqui final.

Els ponents seran Jordi Ponces, metge neuròleg i rehabilitador de l’Institut Jordi Ponces, Anna Roldan, metge psiquiatra i neuròleg del Centre Pilot Arcàngel Sant Gabriel, Montse Guillén, logopeda especialista en alimentació, Lindsay Penington, Speech and Language Treraphist de la Universitat de Newcastle, i per últim Manuel Roig, Cap Servei Neuropediatria de l’Hospital Vall d’Hebrón, que s’encarregarà del col·loqui.

El preu de la jornada és de 50 € i s’entregarà un certificat d’assistència. La forma de pagament s’ha de fer mitjançant transferència bancària a la Fundació Summae al número de compte de Caja Madrid 2038/9294/41/6000033874, indicant nom i cognoms. Un cop feta, s’ha d’enviar la copia de la transferència junt amb la butlleta d’inscripció per mail a fundacio@summae.cat o per correu postal a Fundació Summae carrer Tavern 37, ent . 2ª, 08006 de Barcelona.