Torna el Bikeshow-Festa de la Bici a Barcelona

Aquest cap de setmana, 15 i 16 de maig, el Parc del Fòrum de Barcelona acollirà una nova edició del Bikeshow-Festa de la Bici, amb un ampli programa d’exhibicions i competicions, des de carreres de resistència i circuits de BTT fins a partits de Bike Polo o exhibicions de Flatland (‘ball sobre la bici’). També, en el marc d’aquesta festa, l’Associació Àrea Adaptada posarà a disposició de les persones amb discapacitat diferents tipologies de bicicletes adaptades en funció de la discapacitat (tetraplègia, paraplègia, hemiplègia, dany cerebral...) així com oferirà informació sobre espais naturals on es pot dur a terme la pràctica de la bicicleta adaptada.

BICICLETES ADAPTADES PER A LA FESTA DE LA BICI

El diumenge 16 de maig tindrà lloc una nova edició de la Festa de la Bici, una cursa urbana d’uns 14 kilòmetres per recórrer en bicicleta.

L’Associació Àrea Adaptada ofereix per a aquesta cursa un número limitat de bicicletes adaptades. Per 15 euros es pot llogar una bicicleta adaptada (inclòs el trànsfer de les bicicletes, refrigeri i diploma). Cal fer reserva de bicicleta abans del 13 de maig, enviant un correu electrònic a info@areadaptada.org, i fer l’ingrés dels 15 euros al següent número de compte: “la Caixa” 2100-0990-41-0200126504.