ECOM s’adhereix a diferents manifestos en defensa de les polítiques socials i en contra de les retallades

ECOM s’ha adherit en els darrers dies a diferents manifestos que han estat impulsats per entitats socials i sindicats en contra de les retallades econòmiques anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya i en defensa de les polítiques socials.

D’una banda, s’ha sumat al manifest ‘Ni un pas enrere. Invertim en futur’, impulsat entre altres per la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, sindicats i col•legis professionals. Els impulsors d’aquesta iniciativa s’estan concentrant des del 6 d’abril cada dimecres a la Plaça del Pi de Barcelona, a les 18.45 h per fer 10 minuts de silenci coincidint amb les campanades de les 19 hores, per manifestar el seu desacord amb l’actuació del govern. Les concentracions es repetiran cada dimecres fins que el Parlament aprovi els pressupostos del 2011.

També, al promogut per la Federació Catalana de Familiars amb Malaltia Mental (FECAFAMM), sota el títol ‘Seguim avançant, no tornem enrere!.

I en darrer lloc, el liderat pels sindicats i diverses entitats socials ‘Prou retallades! Els nostres drets no es toquen’, i que convida a manifestar-se el proper 14 de maig.