‘La otra cara del Parkinson, un llibre que recull vivències de malalts i familiars

L’Associació Catalana Parkinson de Blanes, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, ha donat a conèixer el llibre ‘La otra cara del parkinson’, un recull de relats breus escrits per malalts i familiars.
Aquest llibre ha sorgit d’una iniciativa que va dur a terme l’espai radiofònic ‘Pas a pas’, de ràdio Tordera, en què l’associació tracta temes relacionats amb aquesta discapacitat. L’associació va proposar un concurs al programa de ràdio per tal que els oients enviessin relats breus i la resposta els va desbordar, segons explica Antonio Olmo, director de l’associació.
De tots els relats rebuts, es va crear el llibre, escrit en castellà i traduït al català, que recull testimonis, contes, poemes, històries breus, espais en blanc on anotar i compartir. ‘Volem que es converteixi en un lloc de trobada i de reflexió en què familiars i malalts se sentin compresos’, comenta Olmo.
Les persones interessades en aquest llibre, poden accedir gratuïtament a ell a través de la web de l’associació, www.parkinsonblanes.org, omplint un formulari i realitzant únicament un donatiu per tal de cobrir les despeses d’enviament.

Font: Solidaridad Digital