ASPID inicia una campanya de captació de fons

L’Associació de Paraplègics i Discapacitats de Lleida, ASPID, sense ànim de lucre, engega la campanya “Suma’t a la Roda d’ASPID” amb l’objectiu d’oferir a empreses, institucions o persones físiques de Lleida la possibilitat de posar la seva “roda” i patrocinar alguna de les activitats assistencials que l’associació desenvolupa a les terres de Lleida.

L’objectiu de la iniciativa és fer possible la continuïtat dels projectes sòciosolidaris que desenvolupa l’entitat i “evitar que les persones amb discapacitat de Lleida puguin quedar privades dels seus drets socials”. A més, també ofereix l’oportunitat a les empreses o persones col·laboradores de poder vincular la seva marca comercial amb ASPID i amb una acció solidària concreta.

Prevint és la primera empresa que se suma a la Roda i patrocinarà el Grup de salut d’ASPID-Prevint.
Amb aquesta col.laboració, Prevint oferirà el seu suport amb descomptes comercials a favor d’ASPID, i afaviorirà que el Grup de Salut continuï amb les seves reunions i amb el seu programa d’accions de dinamització al llarg de l’any 2012.

Prevint és un servei de prevenció de riscos laborals aliè que ofereix -en l’àmbit de tot el territorio català- assessorament i sensibilització en matèria preventiva. Disposa d´una llarga experiència en el camp de la seguretat i la salut laboral, i garanteix un servei personalitzat en qualsevol sector o activitat. Per desenvolupar totes les disciplines en prevenció disposen d´un equip multidisciplinar que treballa en una xarxa de centres propis a tot Catalunya.