La ‘Marató per la pobresa’, amb el lema ‘Que ningú quedi fora de joc’, ja té data i pàgina web

El 27 de maig se celebrarà la 'Marató per la pobresa'. Aquest esdeveniment, que organitzen TV3 i Catalunya Ràdio amb la participació de les 4.000 entitats de la Taula del Tercer Sector, entre elles la Confederació ECOM Catalunya, permetrà mostrar a tota la societat catalana la feina que duen a terme diàriament el conjunt de les entitats socials compromeses amb la justícia social i el benestar col·lectiu, i buscarà crear una resposta ciutadana que generi recursos que es destinaran als col•lectius més desafavorits.

La Confederació ECOM Catalunya i les 4.000 entitats de la Taula del Tercer Sector s’estan abocant en la ‘Marató per la pobresa’ amb la qual comparteixen els objectius, que es van presentar al febrer: la sensibilització de la ciutadania, la mobilització solidària amb els qui pateixen més la crisi, i la recaptació de fons per als projectes de lluita contra la pobresa de les entitats del Tercer Sector.

Ahir, 19 de març, es va donar a conèixer el web www.tv3.cat/maratopobresa, on ja es poden inscriure, fins el 19 d'abril, les persones que vulguin participar com a voluntàries. La inscripció permet escollir la tasca, el torn i l’horari, així com les dates i els llocs de formació per a La Marató. La seu estarà al pavelló 2 de la Fira de Barcelona, al recinte de Montjuïc.
Tota la informació per inscriure-s'hi a: http://maratopobresa.voluntariat.org.

Aquest mes es publicaran a la web www.tv3.cat/maratopobresa les bases del concurs de projectes als quals es destinarà la recaptació. Des de la Taula del Tercer Sector s’anima a totes les entitats socials del país a organitzar activitats entorn a la ‘Marató per la pobresa’.
Totes les entitats que vulguin organitzar activitats poden escriure un correu electrònica a activitatsperlamarato@ccma.cat.
Paral·lelament al programa especial de la ‘Marató per la pobresa’, que se celebrarà el mes de maig, Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio dedicaran diversos espais i programes a explicar la feina de les entitats socials.