Una aplicació permet denunciar a través del mòbil la vulneració de drets

El Comitè Espanyol de Representants de Persones amb Discapacitat (Cermi) ha creat la primera aplicació per a dispositius mòbils intel • ligents dedicada a la denúncia de vulneracions i violacions dels drets de les persones amb discapacitat.
Amb la posada en marxa d'aquesta aplicació, el Cermi pretén oferir una eina més, en aquest cas en el camp de les tecnologies de la informació i la comunicació, per a la defensa activa dels drets i la inclusió que pugui ser utilitzada d'una manera senzill, ràpid i efectiu per part de les persones amb discapacitat i les seves famílies.

Sense precedents en el món de la discapacitat, aquesta aplicació, plenament accessible i usable per a les persones amb discapacitat, es troba disponible tant per a entorns Android com per Apple-dispositius iPhone i iPad-, el que assegura el seu abast generalitzat per tot tipus d'usuaris .

L'aplicació ha estat desenvolupada sota la direcció del Cermi per l'empresa Technosite, de la Fundació ONCE, especialitzada en proporcionar solucions tecnològiques accessibles i inclusives.

L'aplicació es pot descarregar gratuïtament des del canal 'Ha patit discriminació per discapacitat?', De la pàgina corporativa del Cermi, www.cermi.es.

Font: Servimedia