‘L’atenció integral i centrada en la persona’, jornada a càrrec del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC)

El proper 6 de març, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza la jornada ‘L’atenció integral i centrada en la persona’, amb l’objectiu de donar visibilitat, d’una banda, a l'àmbit de l'atenció a la dependència en el si del CSC, i de l'altra, al propi CSC en el marc del sector de provisió dels serveis socials, defensant i posant de relleu les característiques dels associats del CSC: proveïdors de serveis públics centrats en la persona, amb visió empresarial i gestió professionalitzada, i sense ànim de lucre. Aquest acte tindrà lloc a l’Aula Magna de la Universitat Abat Oliva CEU (c/ Bellesguard, 30) de Barcelona, a partir de les 9.30 hores.
Aquesta jornada està adreçada a professionals tant amb responsabilitat de gestió com d’atenció en l’àmbit de la dependència. És oberta a tot el sector, associats i no associats.
La quota d’inscripció és de 20 euros i s’ha d’abonar al número de compte: 2013 0088 62 0200448597, indicant en el concepte el nom i cognom de la persona assistent. Per formalitzar la inscripció cal enviar el justificant de pagament a inscripcions@consorci.org.