L’Institut Guttmann obté per a tres anys més la reacreditació de la Joint Commission International

L’Institut Guttmann ha obtingut, per a tres anys més, la reacreditació Internacional de la Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organizations, que és la institució amb major experiència mundial en l’avaluació d’hospitals i organitzacions sanitàries.

Aquesta reacreditació certifica que l’Institut Guttmann compleix els estàndards internacionals de qualitat d’atenció sanitària, eficàcia, eficiència, equitat, seguretat i bona gestió de l’organització, i el situa junt amb la Clínica Universitaria de Navarra i l’Hospital Costa del Sol de Málaga entre els pocs centres espanyols acreditats.

L’Institut Guttmann és l’hospital de referència per al tractament de les persones amb lesió medul·lar i dany cerebral adquirit. Fa sis anys que va iniciar aquest procés d’acreditació per tal de ser reconegut en el seu compromís internacional d’assolir la millor qualitat en els seus procediments assistencials i ser un referent en els programes de recerca i innovació dins l’àmbit de la neurorehabilitació.