Els ballarins discapacitats i no discapacitats de la Candoco Dance Company al SAT

El SAT (Sant Andreu Teatre) acull els propers dies 17 i 18 de setembre dos treballs de dansa contemporània, ‘Still’ i ‘The perfect human’, de la prestigiosa companyia de ballarins discapacitats i no discapacitats Candoco Dance Company. L’objectiu d’aquesta companyia és ampliar els límits de la dansa contemporània per tal de fer-nos repensar què és la dansa i qui pot ballar.

Candoco Dance Company us convida a gaudir d’un viatge fantàstic i emotiu a través de l’amor, la vida, l’odi i la mort amb aquests treballs de dansa contemporània contrastats i coreografiats pel coreògraf del Regne Unit, Hofesh Shechter i el membre fundador de DV8 i ballarí inconformista Nigel Charnock.

D’una banda, “Still” vol endur-se els espectadors en un viatge trepidant, una celebració de vida i mort escrita amb cossos sense límits. Micròfons, roba interior, bondage, sexe i tendresa. De l’altra, “The perfect human” presenta un implacable moviment emparellat amb tambors rítmics i música clàssica lírica, un recorregut salvatge ple de moviments intensos i potents.

Actuacions:
Divendres, 18 de setembre, a les 21 hores.
Dissabte, 19 de setembre, a les 21.30 hores.
Preu de l’entrada: 12 euros.

Més informació:
SAT
Tel.: 933 457 930