Panoràmic 2015, dades per enfortir el sector

LES ENTITATS FEDERADES A ECOM QUE HI HEU PARTICIPAT, JA TENIU DISPONIBLE L’INFORME ESTADÍSTIC ELABORAT A PARTIR DE LES DADES QUE VAU APORTAR

Amb l'objectiu que el Panoràmic sigui una eina d'enfortiment del sector, s’ha fet arribar a les federacions l’informe estadístic corresponent a les respostes de les seves entitats. En el cas de la Federació ECOM, a la dreta d’aquesta pàgina teniu l’enllaç a l’informe corresponent a les respostes de les 30 entitats federades que hi heu participat.

A més, des de la coordinació del projecte es facilita, per a qui ho demani, l’explotació de dades a partir d’un full de càlcul (excel).

El Panoràmic és un projecte que va néixer l’any 2014 amb l’objectiu ser una eina per a la millora i l’enfortiment del món associatiu. Es tracta d’una recerca impulsada pel Consell d’Associacions de Barcelona (CAB), fruit de les reflexions recollides en el 2n Congrés de les Associacions de Barcelona.

El Panoràmic aporta informació sobre l’abast del teixit associatiu, i tot aportant dades sobre la seva situació i evolució, posa de manifest la seva força.

Hi han participat prop de 2.000 entitats catalanes. L’informe de resultats de Catalunya es pot consultar en el segon enllaç que us indiquem a la dreta d’aquesta pàgina.