AVAN i Dismifísics signen un conveni per compartir un espai i ampliar el Casal Obert

L’Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN) i Dismifísics, les dues amb seus a Terrassa, van signar el passat dimecres 2 de febrer un acord de col•laboració per compartir unes instal•lacions i ampliar el Casal Obert, que des del 2003 està oferint AVAN. Donada la manca d’espai de les actuals instal•lacions d’AVAN, a partir d’ara, i fins que la nova seu d’AVAN al Pla del Bonaire no s’hagi adequat, el Casal Obert s’oferirà a la seu de Dismifísics, al carrer Arenys de Mar.

El programa Casal Obert ofereix gratuïtament a les persones amb alguna malaltia neurològica i/o amb alguna discapacitat física un espai on reunir-se i realitzar activitats lúdiques i esportives.

Aquest ús compartit del local de Dismifísics vol ser una mesura temporal mentre l’AVAN equipa les instal•lacions que l’Ajuntament li va cedir el gener. Un local també ubicat al Pla de Bonaire i que, amb 600 m2, esdevindrà la nova seu de l’Associació Vallès Amics de la Neurologia a Terrassa. De moment, i mentre el trasllat no tingui una data fixada, la dotzena de participants en el Casal Obert es mostren satisfets per les possibilitats del local de Dismifísics.