UNES Sant Feliu i CAI Zaragoza aposten pel minibàsquet en cadira de rodes

El passat 28 de setembre va tenir lloc, a Sant Feliu de Llobregat, emmarcat en el Torneig de Tardor Memorial Francisco Molina, el primer partit de minibàsquet en cadira de rodes a Espanya després de molts anys, impulsat pels clubs UNES Sant Feliu i CAI Zaragoza, els dos clubs protagonistes d’aquest partit que finalment va guanyar l’equip aragonès per 18 a 16 punts.

Després d’alguns intents fallits de posar en marxa un equip de mini bàsquet en cadira de rodes, l’UNES ho ha aconseguit, gràcies a l’enteresa del seu president Ramón Gisbert que ha dedicat tot els seus esforços a poder engegar una escola d’iniciació al bàsquet en cadira de rodes per a nens amb discapacitat des dels 6 anys al 12 anys. L’UNES Sant Feliu va mantenir en actiu durant tota la temporada passada 2007-2008 la seva escola de minibàsquet adreçada als més joves.

Després del partit de diumenge passat, els presidents dels dos clubs, Mª Luisa García Lacal, presidenta del CAI Zaragoza, i Ramón Gisbert, president de l’UNES Sant Feliu, es van comprometre a realitzar el partit de tornada a Saragossa i, a més, a treballar per impulsar la creació de nous clubs de minibàsquet en cadira de rodes.