L’Ajuntament de Barcelona crea un canal on line per aportar idees per a la millora de l’accessibilitat i la vida independent

HO FA A TRAVÉS DE LA PLATAFORMA GOVERN OBERT I DÓNA L’OPORTUNITAT D’APORTAR IDEES, VOTAR I OPINAR SOBRE LES IDEES APORTADES.

EL CANAL PER APORTAR IDEES SOBRE ACCESSIBILITAT I VIDA INDEPENDENT ES DIU GO COINNOVACIÓ.
L'Ajuntament de Barcelona ha posat en marxa un nou canal per a la participació de la ciutadania dins la política municipal. Es tracta del projecte Govern Obert, que aposta per apropar el govern municipal als ciutadans i ciutadanes de Barcelona a través de tres grans eixos: la participació, la transparència i les dades obertes.
L'aplicació es pot trobar al web bcn.cat i també en una app disponible per a telèfons mòbils d'Android i IOS, i pot ser consultada per tothom. Els usuaris enregistrats també poden participar, amb les seves opinions i comentaris, als diferents espais participatius que es troben dins l'aplicació.
CANAL GO COINNOVACIÓ
La plataforma Govern Obert compta amb el canal Go Coinnovació, a través del qual es poden aportar idees per millorar l'accessibilitat i la vida independent de les persones amb discapacitat i votar i opinar sobre les idees aportades.
Amb la posada en marxa d’aquesta eina, l’Ajuntament de Barcelona aposta anar més enllà en l'increment de la vida independent i l'accessibilitat de tot tipus de discapacitat, ja sigui física i orgànica, sensorial (visual, auditiva i sordceguesa), intel•lectual o mental, i ho fa creant un canal perquè les pròpies persones amb discapacitat, les seves famílies, les entitats del sector, les empreses..., puguin aportar idees i opinar. Després totes les propostes rebudes seran analitzades per un jurat integrat per responsables municipals de l’àmbit de la discapacitat i per experts externs, amb la voluntat de poder definir polítiques municipals que donin resposta a les necessitats manifestades.
Tots aquells que vulgueu participar en aquesta iniciativa, cal que prèviament un registreu entrant al següent enllaç: http://coinnovacio.bcn.cat/go/citizenNew.action