ECOM participa a la inauguració del curs per a la promoció del turisme accessible en les Ciutats Patrimoni, promogut per PREDIF

Aquest matí, Antonio Guillén, president d’ECOM, ha participat en la taula inaugural del curs ‘Turisme Accessible i atenció al públic amb discapacitat i altres necessitats especials’, que organitzava PREDIF, juntament amb el Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, a la sala d’actes de l’Institut Municipal d’Educació de la ciutat de Tarragona. A l’apertura de l’acte, també ha participat Carme Crespo, tinenta d’Alcalde de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona i coordinadora de la Comissió de Patrimoni del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat.
Aquest curs és un dels 13 cursos de formació que el Grup de Ciutats Patromoni de la Humanitat d’Espanya i PREDIF (Plataforma Estatal de Persones amb Dsicapacitat Física) han acordat d’organitzar durant el 2014. Es realitzarà una sessió a cada Ciutat Patrimoni. Està pendent la celebració del curs a Alcalá de Henares, Ávila, Córdoba, Cuenca i San Cristobal de la Laguna.
L’objectiu d’aquests cursos és perfeccionar l’atenció que s’ofereix a les persones amb discapacitat en els establiments i destinacions turístiques, així com oferir eines per autodiagnosticar l’accessibilitat dels establiments turístics, gestionar el seu manteniment i posar en marxa actuacions de millora.
Aquests cursos són gratuïts gràcies a la col•laboració del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport i estan dirigits a professionals del sector turístics, estudiants de Turisme i tècnics dels ajuntaments de les ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya.