La Generalitat posa en marxa un curs de formació directiva adreçada als CET

La Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball va iniciar el passat 22 d’octubre la primera edició del ‘Programa de Direcció per a Centres Especials de Treball’, adreçat als quadres directius dels CET i en el qual participaran de manera gratuïta 20 persones de Centres Especials de Treball de tot Catalunya.

Aquest programa s’emmarca dins del Pla de suport als centres especials de treball impulsat per la Direcció General d’Igualtat d’Oportunitats en el Treball del Departament de Treball, el qual, té com una prioritat l’establiment d’una oferta formativa que ofereixi eines als equips directius per al desenvolupament de les seves funcions.

Aquest curs s’organitza en col·laboració amb l’Escola d’Alta Direcció i Administració-EADA i té com a objectiu facilitar els coneixements, eines i habilitats per desenvolupar les competències directives que propicien una millora en la consecució dels objectius empresarials. El curs consta de 94 hores de formació distribuïdes en sessions de 8 hores cadascuna i es duran a terme a Barcelona excepte un mòdul residencial que tindrà lloc a Collbató.

En breu es podrà consultar el programa d’aquest curs així com el calendari de les sessions a la pàgina web del Departament de Treball, www.gencat.cat.

Per a més informació: Lluïsa Sáenz (ll.saenz@gencat.cat)