L'Ajuntament de Barcelona presentarà les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat

L'Alcalde de Barcelona, l'Excm. Sr. Xavier Trias, exposarà el dia 1 de febrer les línies de futur de la política de suport a les associacions de la ciutat en un acte de presentació de la Memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona que es va celebrar a l'abril del 2011.
Durant l'acte, que tindrà lloc a les 19 hores, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, la presidenta del Consell d'Associacions de Barcelona, Montse Balaguer, exposarà les principals conclusions del 2n Congrés.
A més, Balaguer presentarà el #congrespermanent, una eina que consta d'una base de dades on es recullen i es valoren les propostes recollides durant el procés i que es vol que es converteixin en les futures polítiques de suport a les associacions de la ciutat.

L'acte tindrà lloc el dimecres 1 de febrer, a les 19 hores, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, a la plaça de Sant Jaume, 1. Al final se servirà un refrigeri i es lliurarà la memòria del 2n Congrés d'Associacions de Barcelona a totes les persones assistents.

Les persones que necessitin un sistema alternatiu a la comunicació auditiva, visual o d'accessibilitat per poder assistir a aquests actes poden sol•licitar-ho, al telèfon i adreça esmentats, fins avui dimecres 25 de gener.

Cal confirmar l'assistència a Torre Jussana (932564118, tjussana@bcn.cat)