ECOM rep el Segell Làbora, com a entitat col·laboradora

AQUEST EST ÉS EL SEGON ANY QUE ECOM COL·LABORA AMB EL PROGRAMA LÀBORA, QUE PROMOU L'OCUPACIÓ DE LES PERSONES AMB DIFICULTATS D'ACCÉS AL MERCAT DE TREBALL

El passat 6 de juny, ECOM va participar a la “II Jornada Espai Làbora. Barcelona Mercat Laboral Reservat”, en el marc de la qual l'Ajuntament de Barcelona va lliurar el Segell Làbora a les empreses i entitats col·laboradors del Programa Làbora, que promou l'ocupació de les persones amb dificultats d'accés al mercat de treball, entre les quals es troba ECOM.

El Programa Làbora és un projecte, liderat per l'Institut Municipal de Serveis Socials de l'Ajuntament de Barcelona, que té per objectiu el foment de l'ocupació de les persones amb dificultats d'accés al mercat de treball, amb la col·laboració d'entitats socials. Aquest programa està dirigit a empreses i entitats de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Les empreses, gràcies al Programa Làbora, troben la persona que millor encaixa amb les seves necessitats de contractació laboral, seguint criteris d'ocupació per competències. El treball en xarxa entre Serveis Socials i un equip d'experts permet oferir assessorament i recolzament en la selecció del millor perfil i acompanyar la persona candidata de manera individual en la seva adaptació al nou lloc de treball.

La “II Jornada Espai Làbora. Barcelona Comprat Laboral Reservat” va possibilitar que desenes d'empreses s'entrevistessin, a nivell individual i grupal, amb persones candidates participants del Programa Làbora, perquè aquestes poguessin optar a cobrir llocs de treball o formar part de les seves borses de treball. Així mateix, en el marc d'aquesta jornada, les empreses i les entitats socials col·laboradors al Programa van rebre de part de l'Ajuntament el Segell Làbora, que acredita la seva col·laboració.

PEU DE FOTO: A la fotografia, Víctor Sastre, prospector d’ECOM, recollint el Segell Làbora juntament amb la resta de col·laboradors