No Limits Barcelona tanca amb rècord de participació, tant a la prova automobilística com a les activitats del Village

ECOM ha organitzat, per tercera vegada consecutiva, el No Limits Barcelona, la prova d’orientació i estratègia per a conductors de vehicles ecològics i/o amb discapacitat física amb Rally Classics.
Enguany, dues entitats federades han participat en la dinamització del Village instal•lat al Moll de la Marina: Nexe Fundació va presentar el seu contacontes “Mimi i la Girafa Blava” als nens i nenes i també a les persones adultes per donar a conèixer una realitat que existeix, el món de la discapacitat i la diferència, com un valor a partir del qual poden entendre que tots i totes som iguals i també diferents, reforçant els punts forts que tenim.
Nexe Fundació, a més, va presentar en l’espai de xerrades, la seva cadira exploradora intel•ligent, elaborada per la Comissió de Baix Cost, que permet als infants que tenen greus discapacitats experimentar el moviment de manera autònoma i segura.
Discan va ser l’altra entitat federada que va participar al No Limits –en aquest cas, per segon any consecutiu. Van fer una exhibició de com treballen amb els seus gossos d’assistència i de teràpia perquè totes les persones del públic entenguessin com poden ajudar aquests animals a les persones amb discapacitat.
L’estand d’ECOM va servir també per a aquestes entitats per exposar informació del treball que fan.

D’altra banda, Step by Step, també federada a ECOM, va tenir com acostuma a fer en cada edició del No Limits, el seu estand per presentar els seus productes i projectes, així com també altres entitats i empreses del món de l’automoció ecològica o de la discapacitat van fer. La Federació Catalana d’Esports per Persones amb Discapacitat Física, per exemple, també van tenir el seu espai d’estand i van oferir la pràctica d’esports inclusius, com ara el bàsquet en cadira de rodes.
Altres activitats inclusives al Village del No Limits van ser el boccia o el ball esportiu, que les persones van poder gaudir mentre els i les participants a la prova recorrien Barcelona passant pels 8 Punts de Control que havien d’escollir per puntuar.