Participació d’ECOM al III Congrés del Tercer Sector Social

Enguany ECOM serà present, impartint diferents ponències, en el III Congrés del Tercer Sector Social, que tindrà lloc els propers 24 i 25 de març al Centre Internacional de Convencions de Barcelona, que organitza la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual forma part la Confederació ECOM Catalunya. Després de l’èxit dels anteriors congressos de 2007 i 2009, aquest III Congrés suposarà un nou pas en l’objectiu d’enfortir la identitat, valors i contribució de les entitats socials en la construcció d’un futur amb més drets socials.

Les intervencions d’ECOM en el congrés seran en dues taules temàtiques: dins la taula dedicada al Desenvolupament de la Llei de l’Autonomia Personal, la Isabel Macarulla, responsable d’Acció Social d’ECOM, farà la ponència ‘L’assistència personal: una experiència de canvi. Un agent generador de valors’; en el marc de la taula ‘El Tercer Sector Social i la coresponsabilitat social’, l’Eva Bonamusa, tècnica de l’Àrea de Participació d’ECOM, tractarà la temàtica de La coresponsabilitat del tercer sector en la construcció del benestar.

ECOM participarà també a l’Àgora de les experiències, exposant una iniciativa liderada per l’entitat a L’Hospitalet de Llobregat: Recolzament a les entitats per a la participació en el Consell Municipal per a les persones amb discapacitat de L’Hospitalet de Llobregat. S’encarregarà de l’exposició Montserrat Sans, tècnica de l’Àrea de Participació d’ECOM.

A banda d’aquestes tres aportacions al contingut del congrés, ECOM moderarà també una de les taules temàtiques, la que porta per títol ‘La millora i la gestió organitzativa’. Ho farà Jean-François Guillement, director financer d’ECOM.