L’OTS reflexiona sobre la millora dels òrgans de govern al tercer sector en la seva trobada anual

L’Observatori del Tercer Sector (OTS) organitzarà, el proper dimecres 25 de novembre, la V edició de la seva trobada anual sota el títol “Idees per avançar en la millora dels òrgans de govern al tercer sector”. L’acte tindrà lloc al CCCB (c/ Montalegre 5, Barcelona), a les 18:30 h.

En aquest acte és parla del bon funcionament de les juntes directives, associacions, patronats i les fundacions, que sens dubte és un tema clau per a l’enfortiment, la consolidació i el compliment de la missió de les organitzacions del tercer sector.

A l’acte comptarem amb diferents ponents, que faran una reflexió col·lectiva sobre com avançar cap a la millora dels òrgans de govern a les nostres entitats, amb membres vinculats a òrgans de govern d’entitats no lucratives de diferents subsectors d’activitat (social, ambiental, cultural) com també amb d’altres agents socials relacionats.

Per confirma la vostra assistència cal que respongueu el qüestionari que trobeu en el següent enllaç www.tercersector.net/acteanual2009, o trucant al telèfon 93 217 72 97.

La inscripció gratuïta i l’aforament limitat.