Mor Jaume Marí, director general de l’APPC-La Muntanyeta

MARÍ, QUE COL·LABORAVA DES DE 2008 EN EL PROJECTE D’ECOM, DEIXA UN GRAN BUIT EN EL SECTOR DE LA DISCAPACITAT, PEL QUAL VA TREBALLAR ÀRDUAMENT BONA PART DE LA SEVA VIDA.

Aquesta Setmana Santa ens ha deixat Jaume Marí, director general de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC)-La Muntanyeta (que està federada a ECOM), que va morir el passat 12 d’abril de manera sobtada a causa d’una aturada cardíaca.

Marí, que va néixer a Tarragona el 1956, fou una persona molt activa i implicada en el sector de la discapacitat i va ser membre de diferents juntes directives en diverses entitats del sector. Des de 1993, va formar part de la Junta Directiva de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral - La Muntanyeta, organització que va presidir durant 8 anys, i de la qual actualment n'ostentava la direcció general.

Des de 2008, Marí va estar vinculat també a ECOM, formant part de les Juntes Directives de la Confederació ECOM Catalunya i la Patronal ECOM. També en l’àmbit autonòmic, actualment formava part de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT).

En l’àmbit estatal, actualment presidia la Confederación ASPACE, l’entitat que representa les persones amb paràlisi cerebral de l’estat espanyol.

Des d’ECOM lamentem molt la pèrdua d’en Jaume, una persona que va destacar per la seva tenacitat, capacitat de treball, compromís i assertivitat, valors que va saber sembrar en aquells amb qui va compartir la tasca de treballar per la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat; una tasca a què va abocar bona part de la seva vida.

El proper dissabte, 22 d’abril, l’APPC-La Muntanyeta organitzarà un acte de comiat a la seu de l’entitat, a les 12 hores.