SISORTO dóna cinc cadires de rodes a ECOM

AQUESTES CADIRES SERAN UTILITZADES PER A REALITZAR ACTIVITATS DE SENSIBILITZACIÓ VERS LA DISCAPACITAT

L’empresa d’ajuts tècnics per a persones amb mobilitat reduïda, SISORTO, amb seu a Cerdanyola del Vallès, ha fet avui donació de 5 cadires de rodes a ECOM, un material que permetrà a la nostra entitat renovar la flota de cadires que s’utilitzen per a realitzar activitats de sensibilització vers la discapacitat.

L’acte d’entrega de les cadires ha tingut lloc a la seu d’ECOM, a Barcelona, i hi han estat presents per part de SISORTO, Mª Carmen González, gerent, i César Morte i Noemí Morte, assessors comercials. En representació d’ECOM hi han assistit Marta Obdulia, gerent, i Elisabet Vergés, responsable de sensibilització.

ECOM realitza periòdicament activitats de sensibilització adreçades a diferents públics, però en especial en l’àmbit escolars, l’objectiu de les quals és apropar la realitat de les persones amb discapacitat a la societat i mostrar les barreres a què han de fer front en el seu dia. Es tracta normalment d’activitats que fan posar el participant en el lloc d’una persona amb discapacitat i experimentar en primera persona diferents situacions com seure en una cadira de rodes i intentar moure’s per un carrer qualsevol i/o algun altre espai.
El 2013 ECOM va realitzar un total de 44 activitats de sensibilització en què van participar més de 3.500 persones. Quant a esport adaptat, es van fer 33 activitats, amb una participació de 3.000 persones.

El catàleg d’activitats de sensibilització d’ECOM es pot consultar en el nostre web.

PEU DE FOTO: D'esquerra a dreta, Mª Carmen González, gerent de SISORTO; Marta Obdulia, gerent d'ECOM; Noemí Morte, assessora comercial de SISORTO; i Elisabet Vergés, responsable de sensibilització d'ECOM.