L’Ajuntament de Tarragona organitza el Festival Eclèctic

L’Ajuntament de Tarragona organitza el Festival Eclèctic, amb el nom “Espectacles des de la Discapacitat”, des de el dijous 18 al diumenge 21 d’aquest mes de març, amb la col·laboració de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC).
És un certamen impulsat per grups de teatre d’entitats de ciutadania amb discapacitats que han coincidit en el temps i en l’anhel d’esdevenir un petit moviment sociocultural de la ciutat, i convocat des de la Conselleria de Polítiques d’Igualtat.
El grup de teatre Al Trot Teatre de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona, representarà l’obra “L’Artista”, el dia 19 de març, a les 21 hores, en el Teatre de Metropol.
El festival comptarà amb un total de set espectacles, la majoria dels quals es podran veure al Teatre Metropol en l’any del seu centenari, el festival pretén engrescar l’espectador amb quatre propostes locals i altres tres de visitants, com ara el de la Danza Mobile, grup sevillà de ressò internacional, que participarà amb el seu espectacle de dansa-teatre “Sirena en tierra”, inclós en la programació de la Temporada d’Hivern del Teatre Metropol.