Curs de ball recreatiu i social en cadira de rodes, a càrrec de la FCBE

El Comitè Tècnic de Ball Adaptat, de la Federació de Ball Esportiu (FCBE), ha obert la inscripció per a un Curs de ball recreatiu i social en cadira de rodes que tindrà lloc els dissabtes a partir del 12 de gener i fins el 23 de març de 2013. La data límit d’inscripció és el 9 de gener.
Aquest curs s’impartirà al Dio Club (c/ Perill, 10), de Barcelona, els dissabtes de les 18.30 a les 19.30 hores. El cost d’aquest cursé s de 45 €.
L’objectiu d’aquest curs és que les persones amb discapacitat puguin desenvolupar la seva creativitat, establir contacte amb altres persones i treballar la pròpia superació a través de ball i la dansa.
Segons els organitzadors, el ball recreatiu té molts beneficis físics com que augmenta la consciència del propi cos, la força i la flexibilitat de la musculatura, la coordinació i l’equilibri però també beneficis psíquics com que enforteix la confiança en un mateix, potencia l’alegria i l’entusiasme, desenvolupa la creativitat, relaxa tensions, l’actitud positiva i la comunicació.
Més informació:
Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE)
c/ Viladomat, 184-186. Esc. A, 1r 3a
Tel.: 93 453 80 20
info@fcbe.cat
www.fcbe.cat