La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya organitza la IV Jornada de qualitat

El proper 30 de setembre la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, de la qual la Confederació ECOM Catalunya en forma part, organitza la IV Jornada de qualitat, on es parlarà de la importància d’incorporar a la realització de les tasques quotidianes de les entitats del Tercer Sector Social la qualitat, la innovació i la transparència. La jornada tindrà lloc a la Casa Elizalde de Barcelona, entre les 9 i les 14 hores,

Les persones interessades en participar en aquesta jornada cal que s’inscriguin prèviament enviant un correu electrònic a secretaria@tercersector.cat, indicant el seu nom, e-mail, entitat a la qual pertants i federació sòcia de la Taula a què pertany la seva entitat.

PROGRAMA

9.00 h. Arribada i acreditacions

9.15 h. Benvinguda i presentació de la Jornada
- Sr. Rafael Ruiz de Gauna, coordinador del Grup de Treball d’Innovació i Qualitat de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.
- Sr. Joan Romero, Secretari d’Acc10 del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa.

9.30 h. Presentació de dues noves publicacions de la col·lecció “Eines”
- ‘Eines de transparència i rendició de comptes per a ONG socials’, a càrrec del Sr. Pau Vidal, Coordinador de l’Observatori del Tercer Sector.
- ‘La Carta de Qualitat: un compromís per a la millorar de la gestió’, a càrrec del Sr. Toni Codina, Director General de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.
- Modera: Sr. Rafael Ruiz de Gauna, coordinador del Grup de Treball d’Innovació i Qualitat de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

10.30 h. Pausa-cafè

11.00 h. Iniciatives per a la millora de la gestió de la qualitat:
- Sra. Amparo Martín (APPS): ‘Sistema d’avaluació de serveis dins la qualitat de FEAPS’
- Sr. Antonio Pérez (Creu Roja): “La implementació del sistema de qualitat a la gestió del voluntariat, una oportunitat de millora”
- Sr. Llucià Torras. (Fundació Pere Tarrés): ‘Com qualsevol entitat pot començar un itinerari de millora de gestió’
- Sra. Montserrat Picas (Fundació Catalana de l’Esplai): ‘e2, acostem les entitats de primer nivell a un sistema de gestió integrat’
- Modera: Sra. Maite Balduque (Federació Catalana d’Ajuda al Drogodependent)

12.00 h. Treball en grups: Necessitats de les entitats del sector per poder implantar la qualitat en la seva tasca diària.

13.40 h. Cloenda:Àngels Guiteras, Presidenta de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

14.00 h. Fi de la jornada