Acte de record i homenatge a Maria José Vázquez, presidenta d’ECOM

El proper dissabte 14 de maig, a les 17.30 hores, ECOM retrà homenatge i recordarà la figura de la seva presidenta Maria José Vázquez, que va morir el passat 8 de febrer, amb un acte al Centre Cívic Convent de Sant Agustí de Barcelona.

PROGRAMA

17.30 h. Benvinguda

17.40 h. Tertúlia institucional, amb la participació de Josep Lluís Cleries, conseller de Benestar Social i Família, Generalitat de Catalunya; Montserrat Ballarin, presidenta-delegada de l'Àrea de Benestar Social, Diputació de Barcelona; Ricard Gomà, regidor de l'Àrea Acció Social i Ciutadania, Ajuntament de Barcelona; i Àngels Guiteras, presidenta de la Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.
Moderador: Toni Vilà, professor de la Universitat de Girona.

17.55 h. Tertúlia entre amigues, amb la participació d'Eulàlia Vintró, catedràtica de la Universitat de Barcelona i extinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona; Rita Granada, presidenta de l'Associació de Disminuïts de Sants-Montjuïc; Anna Collado, gerent d'ECOM; i Alba López, filla de la M. José Vázquez.
Moderador: Ramon Nicolau, regidor del districte de l’Eixample de l’Ajuntament de Barcelona.

18.30 h. Concert de gospel a càrrec del grup GospeL'Hearts.

19.00 h. Finalització de l'acte.

Durant l'acte, els assistents podran participar en la iniciativa "Estenem el record de la M. José Vázquez", amb la qual es volen recollir missatges positius sobre la seva figura.