L'Expo Saragossa 2008 comptarà amb un centre d'atenció per a persones amb discapacitat

L'Exposició Internacional de Saragossa, que se celebrarà a la capital aragonesa entre el 14 de juny i el 14 de setembre sota el lema 'Aigua i desenvolupament sostenible', comptarà amb un pla d'accessibilitat o atenció a les persones amb discapacitat, coordinat pel Centre d'Atenció amb Discapacitat (CAD).
Les principals funcions del CAD seran coordinar la unitat operativa d'accessibilitat i el voluntariat per a l'atenció a les persones amb discapacitat, donar atenció especialitzada i orientar els visitants d'aquest col·lectiu. Així mateix, aquest centre vol servir d'àrea de descans, canvi postural i atenció a la higiene i neteja personal a les persones amb mobilitat reduïda, oferir un lloc d'espera a les persones amb discapacitat intel·lectual que es perdin en el recinte, i funcionar com a magatzem de referència per tramitar el préstec de cadires de rodes.
Per fer possible aquest pla d'atenció a la discapacitat a l'Expo Saragossa 2008 el voluntariat haurà de jugar un paper molt important. Per tal de formar els voluntaris, els organitzadors han comptat amb l'assessoria del Comitè espanyol de representants de persones amb discapacitat (CERMI).