Neix a Castelló de la Plana la Fundació Borja Sánchez, centrada en l’atenció a la paràlisi cerebral

Des de poc més de mig any, ha vist la llum a Castelló de la Plana la Fundació Borja Sánchez, que ha nascut amb la voluntat de donar suport a nens, d’entre 0 i 8 anys, que tenen paràlisi cerebral i a les seves famílies. El seu objectiu és divulgar, compartir i aplicar el coneixement, els procediments i els mètodes mèdics existents a l’actualitat per tractar d’obtenir, en la mesura del possible, una recuperació dels efectes produïts per les diferents lesions cerebrals.
Com afirmen els seus fundadors ‘la constatació de la millora que tenen els nens amb lesions cerebrals quan se’ls presta la deguda atenció i se’ls apliquen les solucions mèdiques adequades, va ser determinant per crear la fundació’. Per això desitgem operar com una organització de gran implantació social, promotora de projectes que facin la vida més fàcil a aquestes nens i les seves famílies’.
La seu d’aquesta nova fundació es troba al centre de Castelló de la Plana, davant L’Hospital Provincial, a l’Avinguda Doctor Clarà, núm. 8, entresol. El seu horari d’atenció és de 9 a 14 hores. També podeu contactar amb ells a través del telèfon 964 25 67 22 i info@fundacionborjasanchez.org.