ECOM i l’Escola Eòlia promouran conjuntament l’ús del teatre com a eina de millora del desenvolupament personal i social

ECOM i l’Escola Eòlia han signat aquest matí un conveni de col·laboració per promoure la divulgació del teatre com a eina de millora del desenvolupament personal i social. La signatura ha anat a càrrec d’Anna Collado, gerent d’ECOM, i de Rosa Galindo, directora de l’Escola Eòlia.

En el marc d’aquest conveni l’Escola Eòlia oferirà assessorament i formació sobre l’ús del teatre com a eina de millora del desenvolupament personal i social als professionals de les entitats federades a ECOM que actualment ja estan fent teatre amb els seus socis i/o usuaris, o amb aquelles que vulguin endinsar-se en l’ús d’aquesta disciplina.

ECOM s’encarregarà de difondre entre les seves entitats els serveis i les activitats de l’Escola Eòlia, i de promoure entre els seus socis i usuaris sessions formatives i informatives per fomentar l’ús del teatre com a eina de desenvolupament personal i social. Així mateix, l’Escola Eòlia també difondrà entre els seus socis els serveis i les activitats que ofereix ECOM.