UNES Sant Feliu celebra el seu 25è aniversari

UNES Sant Feliu de Llobregat, entitat adherida a ECOM, està d’aniversari, enguany fa 25 anys des del seu naixement i per celebrar-ho ha preparat un programa d’activitats que s’estén fins a primers de juny i que es tancarà amb un dinar d’aniversari.

UNES Sant Feliu és una entitat creada amb l’objectiu de potenciar l’esport adaptat entre les persones amb discapacitat física, en especial, el bàsquet en cadira de rodes. L’entitat compta amb un club de bàsquet en cadira de rodes que participa en competicions de bàsquet a nivell estatal.

PROGRAMA D’ACTIVITATS

- 16, 17 i 18 de maig. Fase d’Ascens a Divisió d’Honor B
Durant el cap de setmana, el Club UNES Sant Feliu es disputa l’ascens a la Divisió d’Honor B.
Lloc: Palau d’Esports de Sant Feliu de Llobregat (Rambla Marquesa de Castellbell, s/n).

Horari dels partits:

Dissabte, 17 de maig

10.00 h Clasificacions funcionals.

Primera jornada
11.00 h. BSR Marbella vs Cludemi
12.30 h. UNES Sant Feliu vs Costa Daurada

Segona jornada
18.00 h. Cludemi vs Costa Daurada
20.00 h. BSR Marbella vs UNES Sant Feliu

Diumenge, 18 de maig

Tercera jornada
10.00 h. Costa Daurada vs BSR Marbella
12.00 h. UNES Sant Feliu vs Cludemi

- Del 26 al 30 de maig. Setmana de Sensibilització sobre el món de la Discapacitat. Per sensibilitzar la població infantil de Sant Feliu de Llobregat sobre la realitat de les persones amb discapacitat es duran a terme a diferents escoles de la localitat l’espectacle de titelles ‘Amics de barri’, de la Federació ECOM. Així mateix, per introduir la temàtica de l’esport adaptat, alguns dels jugadors del Club UNES Sant Feliu aniran també a les escoles perquè els més petits els puguin fer les preguntes que vulguin.

- 1 de juny. Final de la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes
Lloc: Palau d’Esports de Sant Feliu de Llobregat (Rambla Marquesa de Castellbell, s/n).

Disputa del 3r i 4rt lloc
10.00 h. UNES Sant Feliu vs Costa Daurada de Reus.

Final
12.00 h. Axa FC Barcelona vs GAM DKV Joventut de Badalona

Després de la final, es durà a terme el lliurament de diplomes als membres de l’escola Mini-UNES i dels trofeus de la Lliga Catalana.

- 1 de juny. Dinar celebració del 25è aniversari. La Sala Iberia (c/ Pi i Maragall, 21-23) de Sant Feliu de Llobregat és l’espai escollit per aquesta celebració que pretén reunir esportistes, tècnics i directius que han passat pel club durant els seus 25 anys d’història.
Preu: 40 euros.
Menú infantil: 20 euros.
Les persones interessades en assistir al dinar han de fer la reserva abans del 15 de maig. Cal que ingressin l’import del dinar al número de compte: 2100-0958-13-0200084157.