Seminari d’introducció a la teràpia assistida amb cavalls

El Centre d’Ensinistrament Víctor Álvarez, de Sant Martí Vell, en Girona, organitza un seminari d’introducció a la teràpia assistida amb cavalls que té com a objectiu donar a conèixer els principis terapèutics i els beneficis que proporciona aquest tipus de teràpies a les persones que tenen necessitats educatives i/o terapèutiques especials. El seminari serà de 30 hores de durada, que es repartiran en sessions durant quatre dies, del 7 al 10 de maig.

Aquest curs pretén presentar les característiques dels cavalls com a mediadors de la teràpia i mostrar com el contacte i el treball amb aquests animals i el seu entorn col·laboren en l’augment de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat o problemàtiques especials.

El seminari va dirigit a estudiants i professionals del món de la salut (metges, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals, psicòlegs...), de l’educació (mestres, educadors socials, pedagogs, psicomotricistes, logopedes...) i a professionals del món de l’equitació, així com a persones que estiguin vinculades o interessades en les persones amb necessitats educatives i terapèutiques especials o en les teràpies assistides amb animals.

Per a reservar plaça cal contactar amb el C.A.V.A (Centro de Adiestramiento Víctor Álvarez), trucant al telèfon 972 491 046 o bé per correu electrònic a cava@cavahorse.com

Més informació: www.cavahorse.com