ECOM a la ‘Tamborinada 2010’

La Confederació ECOM Catalunya serà present, amb diferents activitats de sensibilització, a la festa de la Tamborinada, que tindrà lloc aquest proper diumenge, 30 de maig, al Parc de la Ciutadella, de les 11 a les 19 hores, i on la discapacitat serà l'eix central. L’objectiu d’aquesta celebració, que enguany celebra la seva trenta-tres edició, és sensibilitzar la societat de la necessitat de moure’s sense barreres. Els organitzadors d’aquest acte són la Fundació La Roda, la Fundació ONCE i el COCARMI (Comitè Català de Representants de les persones amb discapacitat), del qual la Confederació ECOM Catalunya en forma part.

Enguany la ‘Tamborinada 2010’ porta per lema ‘Movem-nos tots’ i vol sensibilitzar la ciutadania i molt especialment als més petits sobre la necessitat de moure’s per crear sinèrgies que permetin apostar per una societat que promogui un oci sense barreres i més inclusiu.
En el marc d’aquesta celebració, la Confederació ECOM Catalunya oferirà els següents tallers de sensibilització sobre discapacitat: ‘Mira com pinto’, ‘Mira com menjo’ i el ‘Joc sobre rodes’.
A banda d’aquests tallers, ECOM ha participat també en la formació dels monitors i voluntaris que participaran a l’acte de diumenge, per tal de formar-los sobre l’atenció a les persones amb discapacitat.