Debats electorals sobre diversitat funcional i moviments socials a Reus i Tarragona

El programa radiofònic "Societat Limitada" produit per Acció Cívica Anti-Barreres Socials del Camp de Tarragona (ACABS), entitat federada a ECOM, i COPE Tarragona-Reus difondrà dos debats electorals sobre diversitat funcional i moviments socials entre les forces polítiques que havien obtingut representació muncipal en l'anterior legislatura.

Els debats se celebraran el 17 d'abril a la sala d'actes de l'antic hospital de Reus i el 24 d'abril a la Casa Canals de Tarragona, en ambdos casos a les 18 hores.

Els primers 50 minuts dels debats s’enregistraran i s’emetran per COPE Tarragona-Reus (93.5 FM) el dia habitual del programa, que és dimecres. Cada candidat exposarà les mesures que contemplaria en cas d’estar en el govern municipal en l’àmbit de la diversitat funcional, d’una banda, i de l’altra, en l’àmbit de la pobresa i els serveis socials. Es deixarà un temps per a les intervencions finals.

Una segona part del debat, de 30 minuts, també s’enregistrarà però només es podrà escoltar des del bloc del programa (societatlimitada.blogspot.com). En aquesta part del debat, els candidats respondrien a les preguntes de públic i es podrien interpel•lar entre ells amb el temps no cronometrat.

Per internet, des del bloc del programa es podran escoltar els dos debats complets, que tindran una durada total de 80 minuts cadascun.

Debat de Reus: 17 d'abril, 18 hores, sala d'actes de l'antic hospital.
Debat de Tarragona: 24 d'abril, 18 hores, a la Casa Canals.