La FEM crea l’Observatori de l’Esclerosi Múltiple

La Fundació Esclerosi Múltiple (FEM), entitat federada a ECOM, ha creat l'Observatori de l'Esclerosi Múltiple, un portal web que aplega en un sol espai tot el coneixement enciclopèdic i el saber entorn aquesta malaltia neurodegenerativa. L'Observatori de l'Esclerosi Múltiple s'adreça tant a persones amb esclerosi múltiple com a professionals i cuidadors. Al portal s'hi poden trobar novetats, consells pràctics, experiències i tot el coneixement sobre l'EM.
L'Observatori de l'Esclerosi Múltiple s'ha impulsat després que la Fundació Esclerosi Múltiple detectés que hi havia una demanda dels pacients, que trobaven a faltar un espai únic amb un llenguatge intel•ligible i amb tota la informació de la malaltia: des de què és, fins a quins símptomes pot tenir, si cal informar a la feina o què cal fer per viatjar.
L'Observatori és un portal enciclopèdic i com a tal inacabat. Estarà en constant evolució i incorporarà les novetats que sorgeixin. Tots els continguts del portal han estat revisats pel Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya (Cemcat) i la informació que hi consta està avalada pel Col·legi Oficial de Metges de Barcelona.