ECOM, com a membre de PREDIF, gestionarà aquest any una de les sortides del Programa Turismo y Termalismo, que cofinança l’IMSERSO

CONCRETAMENT SERÀ UNA SORTIDA A ALBORAYA (VALENCIA), DEL 21 AL 28 DE JUNY, QUE SORTIRÀ DES DE LA CIUTAT DE BARCELONA
Com a membre de la Plataforma Estatal de Discapacitat Física (PREDIF), la Confederació ECOM Catalunya, enguany realitzarà la selecció e inscripció de persones amb discapacitat física per una de les sortides del programa Turismo y Termalismo, que cofinança l’IMSERSO (Instituto de Mayores y Servicios Sociales). Concretament serà una sortida a Alboraya (Valencia), del 21 al 28 de juny, que tindrà el punt d’origen a la ciutat de Barcelona.
PREDIF és una de les entitats estatals que, des de fa anys, col•labora amb l’IMSERSO amb l’organització del programa anual de viatges de turisme i termalisme que ofereix a persones amb discapacitat. Enguany, la Confederació ECOM Catalunya ha pactat amb PREDIF poder gestionar una de les sortides i poder organitzar un grup que surti de la ciutat de Barcelona, amb la voluntat de poder facilitar la participació en aquest programa estatal a les persones amb discapacitat física pertanyents a les entitats federades.
Les persones que poden participar en aquesta sortida han de ser igual o majors de 16 anys i han de comptar amb el certificat de discapacitat major o igual al 33%. En el cas que aquestes persones necessitin ajut per a la cura personal o per a la deambulació caldrà que viatgin amb un acompanyant.
Per a aquesta sortida hi ha disponibilitat de 28 places i el cost és de 280 €.