ECOM renova el conveni de col·laboració amb el programa INCORPORA de la Fundació 'La Caixa' a Tarragona

LA RENOVACIÓ CORRESPON AL PERÍODE 2016-2017

Gràcies a les aportacions del programa Incorpora de la Fundació Bancària "La Caixa", durant el conveni 2016-2017, ECOM podrà atendre 90 persones amb discapacitat, donar servei a 82 empreses i aconseguir 58 insercions laborals.

La inserció de cada persona en el mercat laboral constitueix un procés personalitzat que inclou actuacions prèvies, simultànies i posteriors a la contractació. Entre les tasques que realitza l'equip tècnic d'inserció laboral s'inclouen la prospecció d'empreses, el seguiment del procés de formació de la persona beneficiària, l'acompanyament laboral de les persones inserides, la solució de possibles conflictes que puguin sorgir en el marc de la relació laboral i el foment de l'adhesió de noves empreses al programa.

El programa Incorpora de l'Obra Social "La Caixa" d'intermediació laboral facilita la integració laboral a persones en risc d'exclusió social: combina les necessitats del teixit social i empresarial per assegurar l'èxit en la integració laboral.

La signatura de la Renovació dels convenis per al 2016-2017 del Grup Incorpora Tarragona de la Fundació Bancària "la Caixa" ha tingut lloc el dilluns 6 de juny, al CaixaForum de Tarragona. En l'acte celebrat per a l'ocasió de la signatura de l'acord també va tenir lloc una ponència a càrrec de Jaume Farré, sotsdirector de l'àrea d'integració social de la Fundació "la Caixa", en la qual es van exposar els resultats del grup Incorpora Barcelona durant el 2014.