La Fundació Agrupació Mutua i Funitec La Salle presentaran el treball SIMCUD

La Fundació Agrupació Mutua i Funitec La Salle, presentaran el projecte “El Sistema Metodològic Creat amb Usuaris Discapacitats”(SIMCUD), el proper dia 4 de març, a les 12 h, a la Sala d’Actes del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, en el Passeig de la Bonanova, 47 de Barcelona.

L’objectiu del projecte SIMCUD és la creació d’un sistema metodològic en el que la intervenció dels usuaris finals sigui essencial en un procés de creació de pàgines web. La proposta metodològica té els següents objectius:

Elaborar una mètode d’avaluació d’accessibilitat de pàgines web centrat en l’experiència dels usuaris tenint en compte els estàndards existents.

Oferir una guia d’avaluació aplicable a una pàgina web que permeti obtenir indicadors fidedignes de l’accessibilitat de l’aplicació.

Oferir una guia detallada per punts que permeti a qualsevol equip sense experiència prèvia realitzar una avaluació de l’accessibilitat del web.

Cada any la Fundació Agrupació Mútua obre una convocatòria de premis de recerca en l’àmbit de la discapacitat amb l’objectiu de premiar un projecte de recerca de base científica que es vulgui dur a terme amb l’objectiu d’afavorir i promocionar l’autonomia de les persones que presenten una discapacitat o un trastorn mental sever a partir de projectes adreçats a promoure la seva inclusió social i laboral.

L’any 2008 el premi guanyador va ser pel treball titulat: “SIMCUD – Sistema Metodològic Creat amb Usuaris Discapacitats” i ara és presenten els resultats.

Podeu confirmar la vostra assistència d’aquesta presentació enviant un correu a cnozal.fundacio@agrupaciomutua.es.